Oldalak2

2010. 12. 12.

Digic Pictures - Mass Effect 3 HD teaser

Epp most vittem ki a masodik reszt es csak szuperlativuszokban beszelhetek rola. Epikus akciok es sztori, letehetetlen (csak meg egy bolygot...), nagyszeru dialogok es szineszek, kidolgozott univerzum (tiszta star wars), lehetetlen dontesek...

...es most itt a teaser. ES OMFG, A DIGIC CSINALTA!!!!!  Igy meg nem vartam jatekot.


2 megjegyzés:

  1. ez iszonyú, iszonyú... kár hogy ilyen rövid

    VálaszTörlés
  2. A Mass Effect fórumokon most a következő pletyka terjed – fogunk ilyeneket még közzétenni, de kéretik kellő fenntartással kezelni őket.

    Az ME3 trailer kijövetele előtti napokban dobott fel egy rejtélyt a Bioware stábja, aminek a megfejtése egy vörös heringet ábrázoló kép volt. A “Red Herring” egyik jelentése a figyelemelterelés – utólag visszanézve a shooter-játékról szóló pletyka lehetett egy ilyen figyelemelterelés. Azonban most “belső kiszivárogtatók” azt mondják, hogy maga a Mass Effect 3 trailer is egy elterelés. Látjuk benne a Földet megszálló Reapereket, de nem látjuk a lényeget.

    Eszerint a pletyka szerint a trailer címe “Earthborn”, ami a Shepard régmúltjára utal vissza. Emlékszünk még arra, hogy a Mass Effect 1 elején ki kellett választanunk, hogy “Earthborn”, “Spacer” vagy “Colonist” múlttal rendelkezünk? A Mass Effect 1-ben ehhez a választáshoz mindösszesen egy mellékküldetés kapcsolódott, az ME2-ben pedig ennyi sem, csak néhány mondat (az egyik esetben pl. hogy Shepard anyja nem fogadja el az előléptetést, és marad csillaghajó kapitány), esetleg egy levél.

    Ha hitetünk a csiripelőknek, akkor lesz még “Spacer” és “Colonist” fedőnevű trailer is a következő időszakban, amik más-más szempontból mutatják be a Reaperek érkezését. A trailereken felül viszont magában a Mass Effect 3-ban is komoly hatása lesz annak, hogy milyen háttérrel érkeztünk annak idején a Normandy fedélzetére.

    A későbbi trailerek viszont állítólag elszakadnak majd az emberiségtől, és meglátjuk, hogy a Tanács által uralt űr más pontjain milyen hatást vált ki a Galaxist learatni kívánó ellenség érkezése.

    VálaszTörlés