Oldalak2

2011. 01. 07.

Ice Age: Continental Drift - HD trailer

2011 julius 13-an erkezik a mozikba az uj Ice Age amelyben a foszereplok egy jegtablan sodrodva kuzdenek meg az ostengeri kalozokkal no meg magaval az oceannal.

2011. 01. 05.

Digital Domain - TRON HD making of

Eloszor is egy gyors making of a Digital Domaintol.




A filmrol pedig annyit, hogy SZTEM:
A zene marha jo volt es teljesen behuzott a Digital Domain demo reeljebe... errrrr...  vagy ez egy film volt??? Ja!
Inkabb ne szolaltak volna meg a film alatt, mert egy geek-nek fulserto volt hallani a baromsagokat egy nem geek-nek mert erthetetlen, mert miszticizmust akartak tekerni egy lepkefing kore. A Matrix teljesen okosan elvagta a gordiuszi csomot azzal h miert olyan a vilaga amilyen. De itt...
Sztem a TRON abban az időben (1982) tudott jol mukodni (? kérdőjelet teszek mert akkoriban megbukott a film csak vfx-ben volt áttörés), amikor az emberek 90 százaléka nem is hallott meg számítógépről, 9 százalék látott mar es egy százalék használta is.
A karakterek motivacioja (foleg az idos Flynn-e) is elegge hadilabon all. Olyan erzesem volt, mintha vegig rogtonoztek volna a filmet es nem is lett volna script csak egy szinopszis. Emiatt teljesen darabokra szakad a film a vegere. Nem ertheto, hogy melyik karakter miert ugy cselekszik ahogy. Az egyik pillanatban Flynn korongja mindennel fontosabb (mivel az a kulcs a kulvilagba), a masikban le se szarja mar...
A film tele van olyan aprosagokal amik kizokkent a "tortenetbol". Azert az eleg gaz ha a film alatt - amikor esznek - felmerul bennem h akkor most mit is tesz bele a kis szajaba? Mert h az nem zoldseg (mivel ugyebar egy gepben vagyunk) az tuti. A Matrixban erre a dologra ugyebar kulon ki is ternek amikor Cypher (a gonosz csavo aki elarulja Neo-ekat) steak-et eszik Smith ugynok tarsasagaban es kozli vele (velunk is), hogy TUDJA h ez nem igazi steak csak a matrixban levo tudata hiteti el vele, de megis inkabb ezt valasztja mint a forradalmar szerepet amiben valojaban el.
Vagy a film vegen amikor Flynn fia es egy program (!) visszater a mi vilagunkba... Hogyan? Meg az eleve ember Flynn-t megertem (igaz nagyon elnezo vagyok), de egy program??? Wazze mindjart en is irok egy ilyet... es ha mar itt tartunk akkor hogyan is akart a fogeci seregevel atmasirozni mihozzank?
Nemtom lehet h nekem kellenek a szajbaragos filmek, de ezek inkabb lyukak a forgatokonyvben.
 
Szoval ha azt mondom h a Digital Domain demo reel-jet vetitik az IMAXben a Daft Punk zenejere, akkor elmentek megnezni?