Oldalak2

2012. 06. 02.

Mirror, Mirror - opening sequence


Most mondjátok meg, hogyan lehet egy ilyen - khm szar khhm - filmnek (imdb: 5.7 RT: 50%), ennyire szép kezdete?!

Ithaca Audio - mashups


Ez a post egy kicsit rendhagyó abban az értelemben, hogy ez esetben nem valami vfx/kockulás van benne, hanem... áhh inkább hallgassátok meg. Érdemes :)


2012. 06. 01.

Building Maya UI tutorial

Jeremy Ernst (a neve onnan lehet ismerős, hogy ő készítette az Unreal karakterek riggelő pluginjét) kiadott egy tutorialt amiben pythonnal Maya interface-eket kreál.

Digic Pictures - Castlevania - HD trailer

Vertigo Digital - BBC Frozen Planet AR


Áprilisban turnézott az USA-ban a DVD megjelenés apropóján a legújabb David Attenborough film augmented reality-je, amit a Vertigoban csináltunk. Ha jól emlékszem szűk egy hónap alatt raktuk össze (úgy, hogy mellette másik két project is futott), szóval egy kicsit belehaltunk a 4x800 frame-be (az assetek legyártásáról nem is beszélve).

2012. 05. 31.

Mikros Image - Ghost Recon - making of

Pár napja került fel a blogra a Ghost Recon - Alpha élőszereplős trailere, amit az a francia Mikros Image készített akinek többek között a Canal + maciját is köszönhetjük. Nemrég kijött a Ghost Recon making of-ja és azt kell mondanom, hogy rengeteg olyan set-extension is bekerült a filmbe amiről nem gondoltam volna, hogy az. Ja és ha Mikros akkor Arnold ;)


SHED - Bombardier - making of


A SHED készítette ezt a látványos reklámot a Bombardier legújabb privát repülőgépeinek (pontosabban a felső tízezerben is a gazdagabbnak). A különlegessége a reklámnak az az, hogy Arnolddal lett renderelve és csak a háttérben lévő motion-graphics világítja meg pár jelenetben a repülőt. Ha érdekel a making of akkor kattints a képre.
/via Obi/

Hitman Absolution - HD trailer