Oldalak2

2012. 09. 07.

Nuke 7


Az idén ősszel megjelenő Nuke 7 újdonságaiból szemezget a lenti videó. A legjobbak szerintem a GPU gyorsítás, az új roto toolok és az Alembic, ill OpenEXR 2.0 támogatás (ami jelenleg még bétában van). A Nuke7-et is megnézhetitek élőben is ha az ezen linken levő béta-t letöltitek. További infóért katt a képre.

A Sneak Peek at NUKE 7.0 from Hieronymus Foundry on Vimeo.

2012. 09. 06.

Gáll Attila interjú


Gáll Attilával (imdb, honlap) még az Edisonban dolgoztam együtt egy rövid ideig. Most a SorozatWiki készített vele egy interjút annak apropóján, hogy a Game of Thrones teljes első évadján, azaz 10 részen keresztül dolgozott a produkció képi világán, így a háttérmunkákba izgalmas betekintést adva mesél nekünk a sorozatról és egyik legutolsó nagy munkájáról, a Total Recall című filmről, de dolgozott korábban a Harry Potter hetedik részén, és az Amerika Kapitányon is. Katt a képre az interjúért.

Nicholas Damico - demo reel

Nicholas Damico Show Reel 2012 from nicholas damico on Vimeo.

The Mill - Hummingbird - making of


Audi 'Hummingbird' Behind The Scenes from The Mill Visual Effects Studio on Vimeo.

2012. 09. 05.

Breaking: Digital Domain csődközelben

A Digital Domain-nek úgy tűnik nem jött be a tőzsdére lépés, mivel az utóbbi néhány hétben elég durván leestek a részvényeik ara (85%-ot a kezdetek óta). A szakszöveg szerint jelenleg "defaults on loan" fázisban vannak ami nagyjából annyit tesz, hogy 51 millió dollárral tartoznak, de meg nem fizetésképtelenek papíron. Nem szeretnek nagyon belemenni jobban (nem vagyok túl jó gazdasági szakszöveg fordításban), szóval itt és itt olvashattok meg róla.